Behandlingar

De olika behandlingarna

Det finns olika typer av massage att välja på. Vilken som passar just dig är ett personligt val. Är du osäker är det bara till att fråga vår personal. Nedan kan du läsa mer om vad de olika delarna handlar om.


Den över 2500 åriga klassiska Thaimassage är en kombination av influenser från indiska, kinesiska, sydostasiatiska kulturella sfärer och medicintraditioner. Konsten, som den praktiseras i dag, är sannolikt produkten av en syntes av senare tids olika helande traditioner från hela riket. Än idag finns det stor variation från region till region i hela Thailand. Ett känt centrum för utbildning av thaimassörer är Wat Po i Bangkok.


Thaimassagen är "torr", d v s den utförs utan olja, med kläderna på. Löst sittande kläder är att rekommendera för denna behandling. Om du vill ha en hård massage, med mycket strech, där du till viss mån måste delta i behandlingen aktivt, är det den traditionella Thaimassagen du skall pröva.


Massören använder armbågar, fötter, knän och händer för att med sin kroppsvikt din kropp i viss bestämd ordning. Muskler masseras, sträcks och töjs. Behandlingen påminner mycket om en akupressurbehandling.


Oljemassage är en avslappnande massageform, tänkt att skänka lugn och harmoni. Den passar bra för den som vill varva ner, och få tid att återhämta sig.


Massagen utförs med olja,. Om du har ont någonstans kan du be att få lite extra massage just där, det handlar oftast om värk i axlar, nacke, området mellan skulderbladen och ländryggen.


De flesta upplever den som avslappnande och behaglig. Om Du vill ha en hårdare massage,  meddela gärna detta vid bokning.


Golden Tantra Massage är en meditationsliknande, djupt avslappnande och en helande behandling som ökar din sensitivitet och förmåga att njuta av beröring och närhet.
Priser


  •  Oljemassage 60 min 450:-
  •  Oljemassage 30 min 350:-
  •  Thaimassage 60 min 450:-
  • Thaimassage 30 min  350:-
  • Thai Tantra Massage 60 min 450:-
  • Thai Tantra Massage 30 min 350:-

Betalning

Betalning kan ske kontant, kort  eller med swish.

Tidsbokning

Bokningar kan göras direkt i butiken

eller per telefon 076-754 87 41

Copyright © 2015 Sabai Sabai Massage. All rights reserved

Välkommna!